236193

Преко 180 научника и доктора у скоро 40 земаља упозорава свет на 5Г здравствене ризике. “Резолуција 1815. Савета Европе” јасно описује: 
„Ми, доле потписани научници, препоручујемо мораторијум на увођење пете генерације, 5Г, све док потенцијални ризици за здравље људи и животну средину нису у потпуности истражени од стране научника који су независни од индустрије. 5Г ће значајно повећати изложеност радиофреквентним електромагнетним пољима (РФ-ЕМФ)… и доказано је да је штетна за људе и животну средину. ”


Ако нисте забринути због опасности од зрачења од 5Г, требало би да будете ...

Са брзинама преузимања од 20 до 30Кс брже од 4Г, 5Г обећава нови свет, укључујући и темељ за ауто који вози сам, а истовремено узрокује дугу листу потенцијалних здравствених ризика. Градови Брисел и Женева чак су блокирали суђења и забранили надоградњу на 5Г из ове забринутости.
Разлика између 4Г и 5Г је значајна. 5Г технологија обећава радио милиметарске опсеге у опсегу од 30 до 300 ГХ, док 4Г има највише 6ГХ. Када се примени на латенцију видеа, то се преводи у брзине до 60 до 120 пута брже.


Пре 2Г, 3Г и 4Г, радио фреквенције су биле бенигне. Никада се нисмо забринули да ли ће наше радио емисије да нам прже мозак. Нажалост, када је покренут концепт бежичне „Г“ технологије, почели смо излагати глобалну јавност фреквенцијама сличним микроталасима на 1 милијарду циклуса у секунди.
Људи, животиње и животна средина су годинама угрожени. Док је 4Г био довољно лош, 5Г води игру на потпуно нови ниво лудила.
5Г (или 5. генерација) се односи на најновији напредак у бежичним системима. 5Г обећава да ће донети веће канале, веће брзине, веће пакете података, експоненцијалну одзивност и могућност повезивања већег броја уређаја са једне локације. 


На почетку, 5Г мреже неће функционисати на исти начин. Неки ће бити спори, а неке од ових мрежа ће бити супербрзе, али са ограниченом покривеношћу. На крају, они  ће формирати глобалну мрежу, за разлику од свега што је Земља видела.


Иако би било поштено претпоставити да је технологија 5Г тестирана на ризике, то једноставно није случај. Не постоје уверљиви подаци о здравственим ризицима. У ствари, када се покрене 5Г, то ће бити први стварни тест на људима који је икада изведен. Ово је без преседана за тако широку јавну технологију.
Док 4Г таласне дужине путују по површини коже, милиметарски таласи 5Г су подмуклији. Када се емитују 5Г таласне дужине, наша кожа ће их аутоматски апсорбовати , што ће природно довести до повећања температуре коже.


5Г је први глобални тест електромагнетног зрачења на људска бића у историји Планете Земље. Већина научника вјерује да је јавност у опасности и да су потребна даљња испитивања.


Да Ли 5Г Узрокује Рак?

Многи научници схватају да су електромагнетно зрачење које пролази кроз врата наших микроталасних пећи канцерогене и да стога могу изазвати рак. Већина ових научника такође верује да су ови таласи мутагени, што значи да мењају ДНК структуру живих бића.
Лансирање 5Г ће бити слично окретању микроталасне пећи, отварању врата, и остављању је укључену до краја живота. Постоји добар разлог зашто стотине научника предузимају акције против бежичне индустрије.


Да Ли Су 5Г торњеви опасни?

У последњих десет година, 5Г технологија је у развоју. Првобитно планиран као слој на врху 3Г и 4Г, 5Г брзо постаје свет.
Сваки ћелијски торањ у вашем суседству емитује радиофреквентно (РФ) зрачење. Зрачење узрокује рак. До 2021. године, сваки град ће имати 5Г куле и станице. Ови уређаји ће бити на врху или на страни милиона зграда широм света.


Бежична индустрија није само изградња инфраструктуре која обезбеђује бржа преузимања; гради глобалну микроталасну рерну.


Да, 5Г торњеви и мини-станице су изузетно опасни. Не само да су краћи милиметарски таласи опаснији за људска бића, због интензитета технологије, то ће захтевати милионе више мини ћелијских торњева него раније, потенцијално један торањ на 2 до 8 кућа. То значи да изложеност РФ зрачењу људског бића неће само порасти, већ ће се експоненцијално повећати за неколико месеци.


Ови торњеви нису само опасни; они су смртоносни - и треба их сматрати злочином против човечности.


Здравствени Ризици Технологије 5ГИако постоји много разговора против анти-5Г заједнице, постоји и много убедљивих дискусија између научника који воде рат против непровјерене технологије.


Генерално, радијација чини једну главну ствар људским бићима и животињама - уништава нашу ДНК, или присиљавајући ДНК да мутира или убијајући одређене групе ћелија, које све доводе до рака.


Ево шта можете очекивати ако доживите продужену изложеност зрачењу:

 • Мучнина
 • Оток
 • Губитак косе
 • Смањен апетит
 • Ниска енергија
 • Оштећена коштана срж
 • Оштећени органи
 • Депресија
 • Конфузија
 • Инфекција
 • СмртКако Се Заштитити Од 5Г

Поред пресељења на Марс или Месец, ограничени смо на начине да се заштитимо од ове опасне технологије. Утицаји на здравље зрачења ћелијских торњева су стварни. Будући да ће у сваком граду бити на хиљаде ових кула и станица, готово их је немогуће избећи. С обзиром на то колико смо зависни од наших уређаја, јавност ће тежити ризику живота и удова како би подржала наше зависности везане за екран.
Међутим, постоје неке ствари које можемо учинити да се заштитимо од зрачења. Што се више фокусирамо на наше здравље и исхрану, наш имунолошки систем се више може бранити од изазова везаних за 5Г зрачење.


Спирулина, пшенична трава, витамин Ц и слични додаци су потрошни облици сунчеве светлости, који ће увек побољшати наше здравље и подићи наше вибрације. Сви облици молитве могу такође бити корисни у заштити наших животних енергија.
Иако страх може ослабити наша електромагнетна поља, љубав, интимност и социјална рањивост их могу ојачати. Најважнија ствар коју можемо да урадимо је да се фокусирамо на побољшање нашег здравља, стања ума и излагања природи. Увијек имамо контролу над нашом будућношћу, чак и ако се јавност креће у другом смеру.


Ево неколико идеја које ће вам пружити шансу за борбу:


Немојте живети у близини ћелијске куле или мини станице.Купите ЕМФ штит и наставите да мерите нивое радијације у кругу од 100 стопа од куће.Једите здраво и узимајте имунолошке додатке.Проведите пуно времена у шуми.Суздржите се од коришћења мобилног телефона дуже време, укључујући и нечување вашег мобилног телефона у спаваћој соби.Када путујете са својим мобилним телефоном, чувајте га у заштитној врећици за ЕМФ.Размислите о куповини неког Оргонита, који наводно расипа електромагнетна поља и претвара их у корисне. Др. Вилхелм Реицх је развио овај јединствени композит.Непрекидно се едукујте о бежичној индустрији и глобалној владиној подршци овом лудом подухвату.

Останите јаки, држите се даље од страха и наставите да побољшавате своје вибрације кроз позитивно размишљање, праштање и повећану пажњу према вашем менталном, емоционалном и физичком здрављу.

 

---------
Паул Вагнер/ГАИА