Штампа

Пише: МилеБре


1244 Резолуционари !!!

Браћо и сестре!

Је ли и Вама већ доста критике на овај режим? Сматрате ли и Ви да треба већ прећи на дела?  А како то можемо, ако немамо свој план? Како се можемо решити овог „нашег” lokum tenens-а, а који нас доводи до сопствене indigencije.  

А кад мислите да треба и учинити нешто конкретно? Кад ће бити време за то?

 

Ја* мислим да несмемо одуговлачити, већ морамо пожурити, јер је време неумитно. Зато Вас молим да дајете своје предлоге решења на овај начин. Да, управо сам жељан да видим и паметан предлог и коментар. Не мора мој предлог бити најбољи. Изабраћемо заједнички оно најповољније. Можда Вам изгледа наивно, али видећете да се и са наизглед небитном идејом (у комбинацији са другим), може доћи до жељеног циља.

Није ово позив на оружани устанак ни крваву револуцију, али ако људи новодонесеним законима свакодневно губе децу (јаничарењем), врше свакодневно suicid због немаштине, изношење предлога (само изношење сопственог мишљења), потпуно je безазлено (у односу на оно предходно).

Ови организатори шетње (1 од 5милона) не желе за сада изборе, већ за годину дана. Они желе да опет дођу до власти. И то помоћу мог Народа.

Не смемо им дозволити, да се они петљају и доводе своје стручњаке, за „прелазну владу”. Треба их приволети да прихвате „неутралне” програмиране стручњаке.

Слушао сам недавно један коментар и предлог. Предлаже се подршка Народу у Катанићевој улици. Па и то је у реду. Али, питам Вас, кад ће се ти тужиоци смиловати да нешто предузму? Протест је само у Катанићевој, а не и у целој Србији. Ако се нису огрешили о Србију и Народ и ти који протестују, као и све остале, требало би их прихватити!

Зато, не треба се бавити последицама већ ићи на суштину и узрок ове ситуације. Да нам се више ово не дешава ја предлажем контролу. (По оном: „Поверење је добро, али контрола је боља!”)

Наместимо план:

  1. Нађимо ИТ стручњаке (пун их је факултет за информатику) који би написали програм и поставили критеријуме за одабирање контролора (саветника или како би се већ звали, али не и „Савет стараца”).    

Под  а) Непоколебиви и одани Србији и Народу.

              б) Да буду стручни и компетентни за послове које би надгледали.

              в) Да буду у току догађања, како у спољњој тако и у унутрашњој политици.

      ИТ стручњаци, те њихов рад, дали би се контролисати, а програм заштити.

2. Обезбедити „Савет” са довољно стручних чланова и само њиховом верификацијом

дозволити вођење унутрашње и спољње политике. Да они воде Србију и Народ.

Када би ово остварили, неби било важно ко је претседник Владе, Србије, Скупштине исл.. Ако би повредили Устав Србије или закон били би суспендовани и кажњени од контролора. Треба за сада још оставити систем демократије, док се не стабилизујемо и не ојачамо.

А сад сте Ви на реду. Волео бих да чујем критику, измене или друге предлоге!

Поздрав од срца

Миле Бре

*Оно што говорим у своје име, немора да Вас интригира и доводи у заблуду. Прочитајте моје претходне чланке. Све ће Вам бити јасно.