Штампа
Да ли у САД-ма, Великој Британији, Немачкој... па и у Русији влада један човек, а без саветовања са национално свесним одабраним стручњацима? 
 
Без верификације овог Савета као контролног и надгледног органа, не би се могло ништа спровести, па ни поступци Председника Републике, Владе.
 
Такво тело треба да буде изнад институција за унутрашњу и спољну политику, судства и тужилаштва, РИК-а и сл. Чланови Савета би били национално свесни стручњаци. 
 
Како одмиче време, а још се ништа не предузима, волео бих да се осмисли нешто прихватљиво за Народ, а обавезујуће за "остале" организаторе  демонстрација! Они желе да се уз помоћ Народа (масовним протестима), дочепају фотеља и унапред осигурају своју страначку позицију у Скупштини, Влади, Правосуђу..., па чак то и не крију. Зато молим сваког да размисли како бисмо  искристализовали Вашим идејама план да ми (Народ) извучемо за себе корист без имало гриже савести. Ако разматрате приоритете, нема ништа важније ни за Вас и Ваше потомство. ни за пријатеље, а ни за Србију од Вашег доприноса у решавању овог тако важног задатка.
 
Тужно је да ја, који живим у иностранству (од 1969 г.) са оскудним информацијама о дешавањима у Србији, предлажем, а Ви …?
Но, можда Вас заиста и запрашују, па нисте у стању да реагујете.
 
Значи да имамо циљ: да ови оду, а да се они не врате! Још да избије на површину идеја како извући корист за Народ и Србију.
Јесте ли покушали ??? 
 
Помози Боже, да решимо ово стање у Србији.
Поздрав свој браћи и сестрама!
Живела Србија са 1244 !
------------------
Миле Бре