gmo         

Драги резолуционари, како имамо велику медијску блокаду по питању негативних ефеката ГМО организама, морамо да се међусобно информишемо, да се наоружамо знањем, да би се у времену,  које је испред нас, одбранили од ових производа сваке врсте, колико нам то могућности и околности буду дозвољавале. Мене је ова тема веома заинтересовала, прочитала сам доста текстова, била сам на неким предавањима, трибинама,  да бих се информисала и схватила о чему се ради и колико је то гмо - опасно. 

Пише: МилеБре


1244 Резолуционари !!!

Браћо и сестре!

Је ли и Вама већ доста критике на овај режим? Сматрате ли и Ви да треба већ прећи на дела?  А како то можемо, ако немамо свој план? Како се можемо решити овог „нашег” lokum tenens-а, а који нас доводи до сопствене indigencije.  

А кад мислите да треба и учинити нешто конкретно? Кад ће бити време за то?

Да ли у САД-ма, Великој Британији, Немачкој... па и у Русији влада један човек, а без саветовања са национално свесним одабраним стручњацима? 
 
Без верификације овог Савета као контролног и надгледног органа, не би се могло ништа спровести, па ни поступци Председника Републике, Владе.

63191

 

Председник Покрета „РОД“ Драган Станојевић, дао је интервју руском медију Балканист.ру, који се бави експертизом Српске политике и дешавањима на Балкану. Председник Покрета „РОД“ Драган Станојевић, дао је интервју руском медију Балканист.ру, који се бави експертизом Српске политике и дешавањима на Балкану. 


Да ли ће бити „Мајдан“ у Србији?


Данас, анкете показују да су људи у Србији незадовољни економском ситуацијом у земљи. Олигарси управљају њеном економијом и политиком. Координирају их западни центри утицаја преко својих амбасада.
Као стратешки задаци деловања Западних центара моћи видим следеће: да се Србија што више удаљи од Русије, да се одузму главни национални ресурси, да се коначно консолидује утицај спољног фактора и Србија у потпуности стави под контролу спољњег фактора. Иде куповина медија, укрупњавање олигархијских кланова, активирање агената који су инфилтрирани у специјалне службе, поткупљивање или уцењивање политичара, обука разних радикалних група, потпуна контрола медија, активирање «фејкомет центара» и све је спремно за «Мајдан».

mlada vojvodina

Још 1862, у једном илегалном летку, "Млада Русија" (баш се питам ко ли стоји иза оваквих копи-пејст тајних организација?) тражи, између осталог, затварање манастира и укидање брака.