Pin It

281
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да саслуша незадовољне грађане који протестују на улици и подлегне њиховим притисцима, али да неће да подлегне притисцима "лажова" из опозиције.

Он је за телевизију Пинк рекао да је спреман да их саслуша и промени оно што не ваља, али да ако грађани мисле да то није могуће, може да се иде на изборе.
"Спреман сам да чујем људе да ми кажу шта је лоше и да то изменимо и поправимо или ако сматрају да је то немогуће и имају већину спреман сам да идемо на изборе у сваком тренутку. Ево ја прихватам - ево вам избори", рекао је Вучић.
Он је казао да може да подлегне притиску народа, али не и политичара, које је назвао лажовима и онима који "глуме уцвељене младе које су против насиља".
Вучич је опозицији поручио да може "само да сања" да ће подлећи њиховим притисцима.
Он је казао и да не пребројава учеснике протеста, а да би могао да каже тачно колико их је било, али да неће јер жели да покаже поштовање према грађанима.
Вучић је изјавио и да ће Србија ускоро добити Закон о пореклу имовине.
"Сад ћемо да донесемо тај закон да видимо ко су лопови и ко су тајкуни који немају покриће за свој новац", казао је Вучић.
Он је рекао да је лично питао министарку правде Нелу Кубуровић када ће то да буде готово, додајући да жели да се прво њему испита порекло имовине.


/ Н1/