ПЛАЧ МАЈКЕ БОЖИЈЕ! Подржите Разглас куповином књиге!

Arrow up
Arrow down

pecatraz

Либерал шутирао у стомак жену која је против абортуса, све то гледала мала деца! (ВИДЕО!)

Pin It

3010185
У Канади одржана је манифестација против промоције абортуса, на којој су на преко 200 локација жене носиле транспаренте који шаљу поруку да жене не требају да убијају своје фетусе, то јест своју будућу децу. Међутим ово је изазвало контра реакцију либералистичких и ултра-левичарских група које су покушале да ометају манифестацију, а један од мушкараца шутнуо је ногом у стомак жену која је дошла да подржи покрет „за живот“. 

Широм Канаде жене су на јавним местима носиле транспаренте „абортуси повређују жене“, „абортусу убијају децу“, „трудни сте и треба вам помоћ, позовите локални центар за труднице“, на скуповима су послате поруке са позивима да се више промовише усвајање деце како би жене које имају проблема са материјалним статусом, а не желе да абортирају могле да знају да ће њихова нерођена деца бити збринута.

Ипак оваква манифестација се није свидела одређеном броју екстремиста, па је тако на улици Блоор анд Кееле у граду Торонту миран протест је ометан од стране либералних и левичарских група које су одлучиле да промовишу идеју абортуса. На наведној локацији, мушкарац кога полиција и даље није идентификовала шутно је жену које је против абортуса у стомак.


Жртва бруталног напада је Марие-Цлаире Биссоннетте, а акт насиља је почињен пред децом од којих најмлађе има 10 година. Овакви екцеси изазвивају све већи забринутост јавности у Канади, јер је доласком на власт екстремно либерално оријентисаног премијера Џастина Трудао, држава цензурисала слободу говора, уводећи разне забране по питању изношења мишљења на јавним местима, а све су учесталији физички напада на конзервативце и противнике режима, који се махом толеришу.


/Дневна Газета/