ПЛАЧ МАЈКЕ БОЖИЈЕ! Подржите Разглас куповином књиге!

Arrow up
Arrow down

pecatraz

ПЕНЗИОНЕР ПОСЛАО КОНТРА ПИСМО ВУЧИЋУ: Бездушни господине...

Pin It

 2111181

Александре Вучићу! Не могу вам рећи господине јер господина не чини одело од пар хиљада евра.

Господин је стање духа а ви сте бездушан човек. Не могу вам рећи ни поштовани јер моје поштовање не заслужујете, нити вас могу ословити са председниче јер вас за председника не признајем.

 

Све то (између осталог),због вашег беспотребног труда да ми се писмом захвалите на нечему што уопште нисам прихватио и на то дао сагласност.

Кажете да је та ваша отимачина (мени од 2000 евра) била једини начин да се сачува и обезбеди будућност мене и моје деце. Да ли је то и 10 милијарда евра дуга којим сте нас задужили за време ваше владавине.

Ја знам да сам, без лажне скромности,и мудар и паметан и одлучан да помогнем своју Србију и на то ме ви не треба да подсећате. Вама очигледно недостаје све то јер све што чините радите не да помогнете Србије већ да је сатрете.

Од вас сам очекивао обећање о враћању отетог. Уместо тога ви нас убеђујете- лажете да су нам пензије никада веће што је доказ ваше безскрупулозности и подцењивања наше интелигенције. Ваше писмо-памфлет промашило је мету и што се тиче мене можете да идете у три…!

Пише: Драган Пурић, пензионер


Извор: Правда