ПЛАЧ МАЈКЕ БОЖИЈЕ! Подржите Разглас куповином књиге!

Arrow up
Arrow down

pecatraz

ПА ДОКЛЕ ВИШЕ?!

Pin It

41018 3


Србски генерал Ратко Младић / 10.7.2018. године


"Господине Мерон, господо

Ја сам седам година и седам дана у овој мртвачници званој Хашки суд.

Браним се о д НАТО-пакта који је растурио моју државу и моје здравље, и шири се ко губа по свету. Убија народе, пали градове и села, који су били градови и хиљаде година пре христа, и на то они као имају право!

 

Ја мислим, господине Мерон, да је ово лажни суд и ја га не признајем. Лажни судија Ори је донио опскурдну пресуду - доживотну мени робију. 

Зашто?!

Зато што сам бранио своју државу и свој народ од НАТО-пакта и његових сателита, који се сада гомилају по границама Русије, Белорусије, Ирана, Кине...

... јер ја на западне законе и на западне судове не хајем. То су сатрапска дела. Ја нисам убијао свој народ, већ је мој народ убијао НАТП-пакт и његови подрепаши.

Ви нећете о НАТО-пакту ништа да ја говорим, а ја сам огорчен на ту најопаснију организацију за убијање, гору од Наполеона и од Хитлера хиљаду пута. 

Побили су пола становништа на Блиском и Средњем истоку. Сад у Украјини, скоро у Либији, сад у Сирији... 

ПА, ДОКЛЕ ВИШЕ?!"

Коментари  

0 #1 Paul Paunovich 09-10-2018 12:47
Svaka mu je rec na svome mestu. Sve stoji i sve je to tako. Nazalost ,izgleda da cemo svi , pa i nas casni general morati da sacekamo veliki obracun izmedju natovaca i Rusije i Kine i Irana, na cemu natovci rade iz sve snage i provociraju do besvesti. Pobednik se zna- Rusiju niko nije pobedio ni porobio nikad, a Kina je tolika da mogu da krenu naoruzani samo batinama i da prepisaju i Evropu i Ameriku Da sam nesto ja bio na mestu generala Mladica, verovatno ne bih dozvolio da me zivog uhvate i razvlace po njihovoj smejuriji i sprdnji od suda nego rucnu odbrambenu bombu, ( ROB) pa i ja a i oni koji su poslani da apse- ali naravno, nema zamerke generalu i na ovakvom resenju- to je mozda jos veca hrabrost nego bombu pa ka-bum!
Цитат

Dodaj коментар


sound by Jbgmusic

Joomla Templates & WordPress Themes - GavickPro