ПЛАЧ МАЈКЕ БОЖИЈЕ! Подржите Разглас куповином књиге!

Arrow up
Arrow down

pecatraz

Спорт

ДАНИЛО ИКОДИНОВИЋ ЗА КУРИР: Ватерполо тоне због диктатора и идиота!

28181

С легендом српског и југословенског ватерпола Данилом Икодиновићем срели смо се на кафици у његовој кафани "Код Даче"...

Као и увек, без длаке на језику наш некадашњи ас причао је актуленом тренутку светског и српског ватерпола, о вези са женском одбојком преко супруге Маје Огњеновић, али и о неким свакодневним темама.

"КАКАВ АУТОГОЛ!" Један од најугледнијих листова на свету "оцрнио" Хрвате после Мундијала

13


"Требао је то да буде велики тренутак за Хрватску: показивање националног јединства у домовини и поносног лица према свету. Али уместо тога, прославе широм државе, организоване поводом успеха фудбалске репрезентације на Светском првенству, изазвале су поделе и критике". Овако започиње велики извештај угледног Фајненшал тајмса (ФТ) о сенци која је, због наступа Марка Перковића Томпсона на дочеку "ватрених", пала на прославу сребрне медаље коју су освојили у Русији.

Ево како је "Јутарњи лист" пренео чланак под насловом "Хрватска забила аутогол након успеха на Сјетском првенству", који је написала Валери Хопкинс, дописница ФТ-а задужена за југоисточну Европу.

У чему је тајна Ђоковићевог спектакуларног повратака из дубоког понора у врх светског тениса

10

Почиње велика криза: АТП финале, новембар 2016. Лондон


  • Шта се догодило да Ђоковић крене средином 2016. да губи, да се по оном што се видело не бори као пре за сваку лопту, за сваки поен… Било је тешко објашњиво где је изчилила она Новакова борбеност, онај победнички инстикт, прегнуће у којем се он никад није предавао, ни кад су сви видели да губи, он је побеђивао!
sound by Jbgmusic

Joomla Templates & WordPress Themes - GavickPro