ПЛАЧ МАЈКЕ БОЖИЈЕ! Подржите Разглас куповином књиге!

Arrow up
Arrow down

pecatraz

Регион

КО ЋЕ СВЕ БИТИ НА МИЛОВОЈ ЛИСТИ?!

4112

Осим четворице интелектуалаца на црној листи могли би се наћи и поједини наши политичари, међу којима су министар одбране Александар Вулин, шеф радикала Војислав Шешељ и члан Председништва СНС Владимир Ђукановић!

НЕМАЧКО ТУМАЧЕЊЕ: РЕФЕРЕНДУМ ЈЕ УСПЕО ЈЕР СУ СЕ МАКЕДОНЦИ ОДСЕЛИЛИ

210182

Немачка позвала Македонију да настави спровођење договора с Грчком

Немачка је данас позвала Македонију да настави рад на спровођењу споразуму с Грчком о промени имена, упркос томе што је био слаб одзив гласача на недељном референдуму о томе.

ИВАНОВ ПОРУЧИО ЗАЕВУ Референдум није успео, не покушавајте да промените реалност!

210181

„Не потцењујте суверену вољу македонског народа. Не може се говорити о вољи већине у условима када законски услови референдума нису испуњени. Излазност 36,9 одсто није воља народа, већ 63,1 одсто оних који нису изашли“, навео је Иванов у свом обраћању.

ЗАШТО ЈЕ СВЕТОЗАР МАРОВИЋ, ПО СОПСТВЕНОМ ПРИЗНАЊУ, ШЕФ КРИМИНАЛНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ, И ДАЉЕ НА СЛОБОДИ У СРБИЈИ

289184

Пише: Јово Вукелић

Када сам пре десетак недеља угледао ову сјајну карикатуру Горана Шћекића, чувеног карикатуристе из Црне Горе, којом је о тренутном положају Светозара Маровића, некадашњег моћног политичара Црне Горе (председника Државне заједнице Србије и Црне Горе од 2003до 2006) и  дугогодшњег партијског идеолога  Демократске партије социјалиста (ДПС), ефектније саопштио природу проблема него што ћу вероватно успети да опишем у десетинама редова  – ипак сам имао додатни мотив да текстом бар подржим његову ванредну  и упечатљиву симболику.

Karikatura Gorana Scekica

Ко то ради против економије РС

298183

На рачун министра финансија Републике Српске Зоран Тегелтија изнијете су тешке оптужбе, прије свега да не води рачуна о интересима економије РС.

Портал „Бањалучки“ преноси писмо од правне куће, који штите интересе финансијске консултантске куће Сино РС.

ЛАВРОВ У БИХ: Русија раније предложила да се одржи састанак четири земље и то Турске, Русије, БиХ и Србије чему се успротивио Бакир Изетбеговић.

pecatМинистар спољних послова Русије Сергеј Лавров стигао је касно синоћ у Сарајево, преносе медији у БиХ.  

Члан Председништва БиХ Младен Иванић рекао да је Сергеј Лавров на данашњем састанку ставио до знања да је Русија за спровођење Дејтонског мировног споразума.

Наиме, руски министар спољних послова разговарао је данас у Сарајеву са трочланим Председништвом БиХ, а том приликом је јасно ставио до знања и да је против демонизације Републике Српске.

ДРАМА ПРЕД ИЗБОРЕ Спрема се хаос у Бањалуци, Додик страхује од најгорег, ако се ово догоди...

98182

Милорад Додик послао драматично упозорење пред изборе у Републици Српској

Председник Републике Српске Милорад Додик разоткрио је драматичан план који је спремљен за дан пред Опште изборе у БиХ, 6. октобар.

Да сам јуче умро, не бих знао да има таквих Машуловића!

88181

Академик Матија Бећковић не крије да је изненађен поступком пуковника Ивана Машуловића, официра Војске Црне Горе који је учествовао у Книну на прослави „Олује“.
- Да сам јуче умро, не бих знао да има таквих Машуловића - рекао је Бећковић за Курир.

Војни изасланик у Книну – уобичајен дипломатски протокол

78182

ПОДГОРИЦА – Војни изасланик Црне Горе у Хрватској, пуковник Иван Машуловић, учествовао је на обележавању хрватског Дана победе у Книну, у оквиру редовних активности и на позив домаћина, у складу са уобичајеним дипломатским протоколом, саопштило је данас Министарство одбране Црне Горе.