ПЛАЧ МАЈКЕ БОЖИЈЕ! Подржите Разглас куповином књиге!

Arrow up
Arrow down

pecatraz

Друштво

НАСТАВНИЦА СКОЧИЛА СА ДЕВЕТОГ СПРАТА

4117

Комшије: Имала је тежак живот, недавно је доживела неколико великих трагедија

Милена С. (38) из Лесковца убила се јуче скоком са деветог спрата зграде у Улици Ђуре Салаја у том граду.

Несрећна жена бацила се са вишеспратнице око 11.30 у лесковачком насељу Дубочица.

? - наГРДНА ПИТАЊА ЗА РУБРИКУ "КУДА ТОНЕ ОВАЈ БРОД?"

199183

АКО ЈЕ МИЛИЦА ТРУДНА, А АНА ПОСТАЈЕ МАЈКА, КОЈА ЋЕ ДА БУДЕ ТАТА?

АКО ЈЕ МИЛИЦА ТРУДНА, А АНА ЋЕ ДА ГА РОДИ, КАКВЕ ЈОШ МЕЧКЕ МОРА ДА РОДИ ОВАЈ НАРОД, ДА БИ СРБИЈА ХРАНИЛА ЈОШ ЈЕДНО  НУШИЋЕВО "ОПШТИНСКО ДЕТЕ", УПОРЕДО СА РЕДОВНИМ КЉУКАЊЕМ ОВЕ ЛЕЗБО-ДИНАСТИЈЕ?

АКО СУ МИЛИЦА И АНА РОДИТЕЉИ, ШТА СУ ОНДА БРАНКО РУЖИЋ И ЗОРАН РАДОЈИЧИЋ?

...И ОСТАЛЕ МИСТЕРИЈЕ ВЛАСТОДРЖАЧКОГ ЛЕЗБО-ПЕДЕРСКО ЛОБИЈА!

 

 

"Народ лудака" - Драги, Владо! Драги, Жељко!

199182


ДРАГИ ВЛАДО: "Министар, као и свака површна незналица, овим предлогом хоће да додатно обогати произвођаче ријалити садржаја. Сад би још да натера грађане да плаћају свој омиљени програм. Да није толико површан и глуп, знао би да снага оваквог садржаја не зависи од места приказивања,

Маске су пале – обуставите бескрупулозне нападе на СПЦ, Владику Теодосија и Епархију Рашко-призренску

38183
Јавност у Србији згрожена је поводом бескрупулозних напада српских власти и Српске листе, политичке странке са Косова и Метохије, на политичке неистомишљенике. Медијски прогон Српске православне цркве, њеног архијереја г. Теодосија и Епархије Рашко-призренске покренут је само због њиховог противљења идеји поделе Косова између Србије и будуће Велике Албаније. Српске власти и Српска листа, сада је то јасно, јер маске су пале, заговарају поделу Косова и предају целе Метохије Великој Албанији.

КАЗНЕ ЗБОГ ЛАТИНИЦЕ Ранко Бугарски: Закон супротан Уставу, ћирилица је већ заштићена

Ко се не буде придржавао слова новог закона који апсолутни примат даје ћирилици, очекују га папрене казне, чак и до милион динара.

Ако измене буду усвојене, биће могуће фаворизовати ћирилицу. То је супротно Уставу Србије који у члану 21 изричито забрањује сваку дискриминацију.

РАНКО БУГАРСКИ, "ЛИНГВИСТА"

Потпуна обустава рада адвоката због убиства Огњановића

03

Адвокатске коморе Србије и Београда најавиле су да ће адвокати у Србији од данас обуставити рад на недељу дана због убиства колеге Драгослава Мише Огњановића. Представници две коморе састаће се сутра са министарком правде Нелом Кубуровић.

Најављена је потпуна обустава рада, што значи да адвокати неће радити ни хитне, притворске предмете, речено је Танјугу у адвокатској комори.